Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

26 de unități de învătământ au fost închise parțial, astăzi, din cauza gripei, în județ

Publicat: miercuri, 19 Februarie 2020 , ora 13.42
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

26 de școli și grădinițe din județul Brașov au fost închise parțial, astăzi, din cauza gripei, informează Ministerul Educației.

Astfel, în municipiul Brașov cursurile au fost suspendate la unele clase din școlile 5, 8, 9, 11, 13, 19, 25, 27 și 30, Colegiul de Științe 'Grigore Antipa', Colegiul Național 'Unirea', Colegiul Tehnic 'Mircea Cristea', Liceul 'Andrei Mureșanu' , dar și clase din grădinițele 2, 11 și 13.

În județ, au fost suspendate cursurile la Făgăraș, la Colegiul Național 'Radu Negru' și Liceul Teologic Ortodox 'Sf. Constantin Brâncoveanu' , dar și la Liceul Teoretic 'George Moroianu' din Săcele. La Codlea, afectate sunt Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4 și Școala Gimnazială Nr. 3. Alte 5 școli, respectiv Școlile Gimnaziale din Cața, Comăna de Jos, Hălchiu, Hărman și Lunca Câlnicului, au fost închise parțial.

Potrivit oficialilor din Ministerul Educației, la trei cazuri de gripă confirmate, într-o clasă, cursurile sunt suspendate.

De asemenea, dacă peste 20% dintre elevii unei școli lipsesc trei zile consecutive, din cauza gripei, orele vor fi suspendate în unitatea de învățământ respectivă.

Radio România Brașov FM