Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Firmele brașovene pot participa la Târgul de la Hanovra

Publicat: miercuri, 19 Februarie 2020 , ora 15.14
Sursa foto romania-actualitati.ro
Sursa foto romania-actualitati.ro

Cel mai mare târg industrial din lume, care are loc anual la Hanovra, se va desfășura anul acesta între 20 și 24 aprilie.

Firmele brașovene care doresc să lege noi relații economice cu parteneri din străinătate se pot bucura de câteva facilități oferite de Camera de Comerț și Industrie Brașov. În primul rând, cei care se înscriu până în 29 februarie, nu vor mai plăti taxă de expozant sau vizitator.

La Hanovra va avea loc a 16-a ediție a Evenimentului de Matchmaking, unde firmele vor fi obligate să se întâlnească cu cel puțin doi posibili parteneri.

"Este un târg extrem de cunoscut, adresat tuturor întreprinderilor, de la cele mici, mijlocii și mari, dar nu numai. Este un târg care are extindere în toate sectoarele de activitate, pornind de la tehnologia informației și comunicațiilor, automatizări, robotică, parte de logistică sau transport.", a precizat Sorina Blejan, reprezentanta Camerei de Comerț și Industrie Brașov.

La înscriere, firmele vor depune o garanție de 150 euro pentru ca organizatorii să fie siguri că societățile comerciale vor fi prezente la târg și se vor întâlni cu minim doi posibili parteneri. Cei care vor îndeplini aceste condiții vor primi garanția înapoi.

Sorin Țârcă