Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De 1 an, hiturile sunt pe „Sens unic” la Radio România Brașov FM

Publicat: luni, 24 Februarie 2020 , ora 10.10
Hituri ale momentului, optimism, informații din domenii variate, patru ore de emisie cu zâmbetul pe buze. Este „rețeta” livrată de Theodora Ștefan, timp de un an de zile, pentru a ne menține buna dispoziție #mereulaînălțime, pe „Sens unic”, după amiaza, începând cu orele 15.00. Cum a trecut un an în cel mai tânăr post al Radio România, ne spune chiar ea. 

„A trecut deja un an?! Eu pierd noțiunea timpului când sunt la radio. Mi se pare că minutele trec mult mai repede. Parcă ieri deschideam pentru prima oară microfonul pe Sens unic, cu emoție și pasiune, la fel ca astăzi. Le mulțumesc ascultătorilor pentru încrederea oferită și ce le pot promite este că vor asculta în continuare hituri cu adevărat bune și vor afla informații care să îi mențină și pe ei, dar și pe noi, mereu la înălțime.”

Și pentru că Radio România Brașov FM și-a propus să fie #mereulaînălțime, în 28 februarie, în ajunul aniversării unui an de existență, vrem să #dăruimradio. Vom face acest lucru pentru pacienții HOSPICE Casa Speranței. Astfel, la Sala Patria, începând cu ora 19.00, vă așteptăm la un concert extraordinar, la care vor participa pianiștii Horia Mihail și Ioan-Dragoș Dimitriu, Big Band-ul Radio și Berti Barbera. Un eveniment la care vă invită și realizatoarea „Sesnului unic”, Teodora Ștefan. 

„Îi invit să ne fie alături la concertul aniversar și caritabil, din 28 februarie, ca să celebrăm primul an de emisie dăruind speranță.”

Așadar, vă așteptăm să ne fiți alături, în 28 februarie! Biletele sunt disponibile pe spectacolebrasov.ro și la casa de bilete a Sălii Patria. Prețul unuia este 75 de lei. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov.
Adina Chirvasă