Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ziua Protecției Civile, sărbătorită la Brașov

Publicat: miercuri, 26 Februarie 2020 , ora 8.52
Sursa foto: I.S.U Brașov
Sursa foto: I.S.U Brașov

În contextul sărbătoririi Zilei Protecției Civile din România pe data de 28 februarie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Țara Bârsei" al județului Brașov desfășoară în perioada 26.02- 04.03.2020 o serie de activități menite să marcheze acest important eveniment, astfel:

 - amplasarea punctelor de informare preventivă in orasele din judetul Brașov cu scopul informarii populatiei cu privire la modul de comportare in cazul producerii diferitelor situatii de urgență (cutremure, inundații, alunecări de teren, accidente chimice)

 - prezentare tehnicii de intervenție;

 - exerciții demonstrative;

 - exercitii de evacuare;

Startul activităților se va da astăzi. Astfel, începând cu ora 10:00 la baza pârtiei de ski Lupului din Poiana Brașov se va desfășura Cupa de Ski a I.S.U Brasov- slalom uriaș, la care vor participa cadre ale Inspectoratelor pentru Situatii de Urgență din toată țara.

Ulterior, tot astăzi, în intervalul 12:00-16:00, la Centrul de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov va avea loc un exercițiu de evacuare a clădirii și prezentare de tehnică cu organizarea unui punct de informare preventivă în parcarea obiectivului.

Adina Milea