Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Stația RAT Brașov de la Meșotă va fi mutată

Publicat: vineri, 28 Februarie 2020 , ora 13.07
Sursa foto ISU Brașov
Sursa foto ISU Brașov

Stația RAT Brașov de la Meșotă va fi mutată pe tronsonul cuprins între intersecțiile bulevardelor Mihail Kogălniceanu cu Victoriei și intersecția cu strada Bihorului.

Decizia a fost luată în Comisia de Circulație a primăriei, din cauza accidentelor de circulație produse, recent, în zonă. După discuțiile cu reprezentanții Poliției, autoritățile locale au decis că în fața Colegiului Național Dr. Ioan Meșotă va fi amenajată o zonă verde, cu copaci, și cu elemente de siguranță, astfel încât șoferii care nu respectă viteza legală și scapă mașina de sub control să nu mai ajungă pe trotuar.

În plus, Municipalitatea va monta aici și un sistem de măsurare și informare a șoferilor cu privire la depășirea vitezei legale.

Totodată, Primăria va achiziționa un sistem radar tip ,,pistol" care va fi pus la dispoziția Serviciului Rutier și va fi utilizat exclusiv pe teritoriul municipiului.

Radio România Brașov FM