Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Deputatul Tudor Benga: USR ar putea susține Guvernul Cîțu

Publicat: vineri, 28 Februarie 2020 , ora 15.46
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

Deputatul USR Tudor Benga spune că partidul din care face parte va vota guvernul pe care îl va propune premierul desemnat, Florin Cîțu, dacă acesta se angajează să respecte înțelegerea făcută între cele două partide înainte de învestirea Guvernului Orban:

"Noi am fost cât se poate de clari că avem disponibilitate inclusiv de a intra la guvernare, dar cu o serie de condiții pe care noi le-am plus, inclusiv în acordul politic din toamna trecută, post moțiune, în primul rând OUG privind alegerile în două tururi.", a spus Tudor Benga, deputat USR.

Cum timpul până la alegerile locale este tot mai scurt, pare puțin probabil ca acest deziderat al USR să mai poată fi pus în practică la scrutinul din luna iunie:

"Noi am spus tot timpul că aceste prime două obiective - revenirea la alegerile în două tururi și alegerile anticipate - ambele, în momentul de față sunt în pericol de a eșua și realitatea este că fereastra de timp pentru îndeplinirea lor se îngustează pe zi ce trece.", a adăugat Tudor Benga.

Nici în ce privește declanșarea alegerilor anticipate Tudor Benga nu este foarte optimist. În opinia acestuia, liberalii par să tergiverseze lucrurile iar, dacă anticipatele s-ar putea desfășura abia în august, atunci nu ar mai avea rost organizarea lor și va trebui să așteptăm scrutinul la termen.

Sorin Țârcă