Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

198 de brașoveni, autoizolați la domiciliu

Publicat: marți, 3 Martie 2020 , ora 15.25
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

198 de brașoveni sunt autoizolați la domiciliu, după ce s-au întors din țări în care au fost confirmate focare de coronavirus. Numărul lor a scăzut, ușor, față de zilele trecute când erau înregistrate, în județul Brașov, 217 persoane aflate în această situație.

Cei care s-au autoizolat la domiciliu trebuie să stea în casă timp de 14 zile, după care vor fi testați, din nou.

În România, până în prezent, 3 persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus, dintre care una a fost declarată vindecată după ce testele medicale s-au dovedit negative.

Cele două persoane purtătoare ale noului virus sunt internate în spitale de specialitate din Cluj-Napoca și Timișoara, în stare stabilă.

În continuare, la nivel național, sunt în carantină instituționalizată 42 de persoane, iar 9.431 sunt monitorizate la domiciliu - relevă ultimele date furnizate Grupul de Comunicare Strategică.

Cetățenilor care sunt monitorizați la domiciliu li se recomandă să respecte regulile de izolare, să nu părăsească spațiile stabilite și să păstreze permanent legătura cu autoritățile sanitare din zona în care se află.

Radio România Brașov FM