Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De luni începe campania de curățenie de primăvară în municipiu

Publicat: marți, 3 Martie 2020 , ora 16.27
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

De luni începe campania de curățenie de primăvară în municipiul Brașov.

Astfel, în toate cartierele din municipiu va începe o amplă acțiune de salubrizare a domeniului public și privat, după cum a precizat primarul municipiului Brașov, George Scripcaru.

Tot de săptămâna viitoare, din 11 martie, brașovenii care vor să renunțe la obiectele de care nu mai au nevoie, altele decât deșeuri menajere, le vor putea duce la platformele de gunoi sau în containerele de mari dimensiuni, de culoare portocalie, ce vor fi puse pe domeniul public.

Dacă este vorba despre obiecte mai mari, brașovenii pot suna direct la Dispeceratul Primăriei Brașov.

De asemenea, asociațiile de proprietari pot solicita Serviciului Amenajare Zone de Agrement intervenția pentru toaletarea arborilor și arbuștilor de pe domeniul public.

Odată cu Luna Curățeniei, va fi lansată și campania  „Cea mai frumoasă grădină din cartierul tău”, prin care vor fi premiate cele mai frumoase zone verzi din jurul blocurilor.

Adina Chirvasă