Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Partidul Mișcarea Populară filiala Brașov, va avea candidați în toate localitățile din județ

Publicat: joi, 5 Martie 2020 , ora 10.54
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Partidul Mișcarea Populară filiala Brașov, prin președintele Mihai Costel, a anunțat că va avea candidați în toate localitățile din județ.

Din cele 58 de unități administrative teritoriale, în 38 au fost deja desemnați candidații și au fost definitivate listele, iar pentru președenția Consiliului Județean urmează să fie desemnat un candidat în următoarele două săptămâni.

În lupta pentru primăria municipiului Brașov, Comitetul Executiv National al PMP l-a desemnat deja pe actualul viceprimar Mihai Costel:

"În maxim 2 săptămâni vom face publică candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Avem discuții la nivelul organizației între colegii care își doresc lucrul acesta, dar totodată avem discuții cu persoane din exterior. Am discutat și cu cineva din sistemul medical și cu cineva din sistemul universitar. Nu excludem varianta ca, pentru această candidatură să susținem o doamnă.", a spus Mihai Costel.

Totodată, Mihai Costel a mai spus că votul politic natural este de peste 5% pentru PMP, iar creșterea acestei cifre se va putea realiza numai prin candidați de înaltă calitate.

Nucu Jalea