Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

La Brașov NU a fost confirmat niciun caz de infectare cu coronavirus

Publicat: miercuri, 11 Martie 2020 , ora 10.59
sursa foto: SRR
sursa foto: SRR

Brașoveanca internată la Spitalul de Boli Infecțioase cu suspiciune de coronavirus NU este infectată.

Autoritățile au anunțat, aseară, rezultatele analizelor recoltate de la femeie. Vă reamintim că brașoveanca, în vârstă de 67 de ani, s-a întors din Italia, din zona Lombardia, la finele lunii trecute, iar în urmă cu trei zile a început să se simtă rău și a fost transportată, cu izoleta, la Spitalul de Boli Infecțioase unde a fost internată.

Deocamdată, în județul Brașov nu a fost confirmat niciun caz de infectare cu coronavirus. Potrivit ultimelor date oferite de Direcția de Sănătate Publică, ieri a fost instituit și primul caz de carantină din județ. Este vorba despre un bărbat de 41 de ani, care s-a întors, luni, din Italia. Bărbatul este dintr-o localitate din județul Brașov, nu prezintă simptomele infectării cu coronavirus și este cooperant.El se află în carantină într-unul dintre centrele de pe raza județului Brașov, a căror locație este secretă.

La nivel național, au fost confirmate, până în acest moment, 29 de cazuri de infectare cu coronavirus. 5 dintre cei bolnavi au fost declarați vindecați.

Radio România Brașov FM