Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sala Polivalentă a primit și avizul de la Mediu

Publicat: miercuri, 11 Martie 2020 , ora 13.18
sursa foto: Primăria Brașov
sursa foto: Primăria Brașov

Sala Polivalentă a primit și avizul de la Mediu.

Acesta era ultimul document de care municipalitatea avea nevoie pentru acest proiect, astfel că primaul George Scripcaru a semnat, astăzi autorizația de construire necesară executării lucrărilor. În prezent se lucrează la proiectul tehnic. 

Studiul de fezabilitate pentru proiectul Săii Polivalente, adjudecat pentru aproape 4 milioane lei, a fost deja prezentat Consiliului Local. Conceptul pornește de la un spațiu multifuncțional care include nu numai construcția efectivă a Polivalentei, ci și o întreagă amenajare cu zone verzi, zone de promenadă, de recreere și de odihnă, amfiteatru în aer liber, locuri de joacă pentru copii, piste de biciclete și role și facilități sportive puse la dispoziția publicului.

Polivalenta ar urma să fie ridicată pe amplasamentul fostului Stadion Municipal din municipiul Brașov, cu o capacitate de peste 10.000 de locuri.

Adina Chirvasă