Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, a intrat în autoizolare

Publicat: vineri, 13 Martie 2020 , ora 17.09
SRR
SRR

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, și-a făcut astăzi testul rapid pentru Covid 19, după care s-a autoizolat la domiciliul său din orașul Râșnov, până la sosirea rezultatului, cel mai probabil mâine. Este un gest de responsabilitate, spune șeful administrației județene, deși nu are simptome de gripă, asemănătoare coronavirusului. Totuși, și-a dorit testarea după ce a aflat că senatorul PNL Vergil Chițac ar fi bolnav de coronavirus, iar Adrian Veștea a participat la ședința Biroul Politic PNL care a avut loc luni.

"Am ajuns cu întârziere la ședința Biroului Permanent Național PNL, când am fost nominalizat candidat pentru președinția Consiliului județean Brașov. Am plecat în timpul ședinței, pentru că mai aveam pe agendă o întrevedere la Compania Națională de Investiții. Nu am intrat în contact direct cu persoana respectivă (senatorul Vergil Chițac - n.r.), am fost doar în aceeași sală, alături de alte peste 250 de persoane. Nu am nici un fel de simptom, dar consider că este un gest de responsabilitate să fac această testare și voi sta o perioadă în autoizolare", a declarat Adrian Veștea.

Informațiile ne-au fost prezentate astăzi, după conferința de presă susținută alături de managerii din toate spitalele județului Brașov, în care ni s-au adus la cunoștință deciziile cu privire la modul în care se va acționa dacă vor fi confirmate cazuri de coronavirus la Brașov.

Camelia Vlad