Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Conducere nouă la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov

Publicat: vineri, 13 Martie 2020 , ora 17.52
SRR
SRR

În această dimineață, președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, s-a întâlnit cu medicii de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și cu managerii spitalelor publice brașovene, pentru a stabili un concept integrat la nivelul unităților medicale din județ, în contextul creat de răspândirea infecției cu noul coronavirus, precum și ca urmare a demisiei managerului Ramona Ionescu.

Astfel, s-a decis nominalizarea, în baza unei Dispoziții de Președinte, a dr. Ana-Dora Godri (foto stânga), medic epidemiolog, șeful Serviciului Prevenirea Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, pentru a ocupa, interimar, funcția de manager la Spitalul de Boli Infecțioase.

De asemenea, s-a decis nominalizarea dr. Andreea Moldovan (foto dreapta), medic primar în cadrul Spitalului Clinic Județean Brașov și un specialist de marcă în domeniul bolilor infecțioase, în vederea ocupării interimare a funcției de director medical al Spitalului de Boli Infecțioase. De precizat, este că dr. Andreea Moldovan a coordonat programul de prevenire și control a infecțiilor nosocomiale de la Spitalul Sf. Constantin din Brașov, unitate distinsă de OMS cu premiul de excelență în igiena intraspitalicească.

Camelia Vlad