Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Vacanță forțată și pentru handbaliste

Publicat: sâmbătă, 14 Martie 2020 , ora 10.45

Federația Internațională de Handbal a anunțat, vineri, anularea turneelor preolimpice de handbal, la masculin si feminin. Intr-unul din aceste turnee preolimpice, din Muntenegru, ar fi trebuit să evolueze și naționala feminină a Romaniei. Tricolorele trebuiau să joace pentru un loc la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu Muntenegru, Norvegia și Hong Kong. Turneul preolimpic din Muntenegru era programat in perioada 20-22 martie. De asemenea, pe plan intern, Federația Română de Handbal a suspendat toate meciurile din campionatele naționale, cel puțin până la sfârșitul acestei luni.

Așadar, handbalistele tricolore au intrat în vacanță forțată. Căpitanul echipei naționale, Cristina Neagu, a avut o primă reacție pe pagina personală de Facebook, după ultimele decizii adoptate pe plan intern și internațional, făcând un apel către toți sportivii, ca aceștia să evite locurile aglomerate și să respecte regulile de igienă. Cristina Neagu era într-o formă sportivă foarte bună în această perioadă, înscriind 56 de goluri în Liga Campionilor, în cele șase partide disputate cu CSM București în grupele principale. Cristina a devenit principala marcatoare a echipei și în Liga Florilor.

Radio România Brașov FM