Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Activitate suspendată temporar și în Piața de Miercuri

Publicat: duminică, 22 Martie 2020 , ora 10.31
foto: Serviciul Public Administrare Piețe Brașov
foto: Serviciul Public Administrare Piețe Brașov

Pentru că nu este piață agroalimentară, singurul tip de activitate comercvială care va mai fi permisă începând de mâine, Piața de Miercuri își suspendă activitatea.

,,Având in vedere prevederile Ordonanței militare nr. 2 din 21.03.2020, privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, am decis ca, începând cu data de 23 martie, Piața de Miercuri să își suspende activitatea. Piețele agroalimentare rămân deschise. Toți comercianții vor trebui să își acopere produsele cu folie, pe fiecare tarabă vor fi afișate măsurile de protecție pe care fiecare persoană trebuie să și le ia, se va continua dezinfecția piețelor, în afara programului de lucru cu publicul. Totodată, facem un apel la brașoveni să respecte distanțele minime între ei și ceilalți cumpărători și sa își ia toate măsurile pentru a nu răspândi acest virus. În cursul zilei de astăzi voi avea o videoconferință cu reprezentanții operatorului în transport, pentru a vedea modul in care prevederile acestei ordonanțe se transpun în transportul public de călători", a declarat primarul Brașovului, George Scripcaru, totodată președintele Comitetului Local pentru Situații de Urgență.

Camelia Vlad