Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Schimbări majore la conducerea Direcției de Sănătate Publică Brașov

Publicat: joi, 26 Martie 2020 , ora 11.59

Dr. Anca Bertea și-a dat ieri demisia din funcția de director executiv al instituției. DSP Brașov nu are director adjunct, iar pentru că demisia dr. Bertea a fost acceptată la zi, practic, la ora aceasta nimeni nu mai conduce instituția care se află în prima linie ca decident în lupta anti-COVID 19.

Din informațiile pe care le avem, DSP Brașov s-a confruntat în ultima perioadă cu dificultăți cauzate de personalul insuficient numeric. Pe statul de funcții sunt trecute 99 de posturi, dintre care 83 sunt ocupate. O persoană este în concediu pentru îngrijirea copilului, iar personalul de specialitate numără 51 de persoane. În luna martie, 6 persoane au avut concediu medical, dintre care trei au revenit la serviciu, astfel că în 25 martie mai erau trei angajați DSP Brașov în concediu.

Cu puțin timp în urmă, în cadrul emisiunii "Pulsul zilei". președintele Patronatului Medicilor de Familie Brașov, Ana Sestacova, a anunțat în exclusivitate la la Radio România Brașov FM că noul șef al DSP Brașov este dr. Andrea Neculau, președintele Asociației Medicilor de Familie Brașov.

Radio România Brașov FM