Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Totuși, de ce a demisionat dr. Anca Bertea de la șefia DSP Brașov?!

Publicat: joi, 26 Martie 2020 , ora 23.31

Ministerul Sănătății este reprezentat în teritoriu de Direcția de Sănătate Publică, care are ca atribuții majore coordonarea și monitorizarea pe plan local a politicilor de sănătate a populației. Acesta este motivul pentru care gestionează și fenomenul pandemic creat de noul virus COVID-19.

Astfel, demisia celei aflate la șefia instituției de la începutul anului, dr. Anca Bertea, nu putea trece "ca valul", fără să facă alte valuri, în plină criză pandemică, mai ales că DSP Brașov nu are nici director adjunct. Între timp, s-a făcut o propunere pentru preluarea conducerii DSP Brașov, în persoana dr. Andrea Neculau, președintele Asociației Medicilor de Familie din Brașov.

Dar de ce a demisionat dr. Anca Bertea? Puteți afla dintr-un amplu interviu oferit joi la Radio România Brașov FM. Ascultați-l! Oferă multe detalii interesante din interiorul sistemului.

citiți și:

Andrea Neculau posibil viitorul șef al DSP Brașov

Camelia Vlad