Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Consilierii PNL anunță că își donează indemnizațiile pe toată perioada de urgență

Publicat: vineri, 27 Martie 2020 , ora 10.52
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

Consilierii PNL au anunțat, în ședința de plen, că au luat decizia să își doneze indemnizațiile în perioada stării de urgență, pentru a ajuta autoritățile. Anunțul a fost făcut de Adrian Oprică, proaspăt redesemnat președinte de ședință și consilier PNL. De asemenea, Adrian Oprică a mai anunțat ca aceiași consilieri PNL se vor înscrie ca voluntari la Primărie, pentru a ajuta cu tot ce e nevoie.

Primarul municipiului Brașov, George Scripcaru a precizat că, astăzi, la 12.30, va avea loc o ședință cu cei care au decis să intre în Corpul de Voluntari ai Primăriei.

Edilul a subliniat că aceștia trebuie să semneze un contract de voluntariat, să respecte reguli și să fie conștienți că se expun la anumite riscuri. În plus, aceștia trebuie să știe că vor fi la dispoziția autorităților.

Primarul a mai anunțat că în acest Corp de Voluntari sunt deja și angajați din instituțiile subordonate, precum Filarmonica sau Opera. Cei care nu sunt din Brașov, beneficiază și de cazare, a mai spus primarul.

Adina Chirvasă