Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

91 de persoane, în carantină, în județul Brașov

Publicat: sâmbătă, 28 Martie 2020 , ora 15.35
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

91 de persoane se află în carantină la acest moment, în județul Brașov, potrivit Instituției Prefectului. De asemenea,2.645 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

Reprezentanții poliției și ai jandarmeriei continuă verificările persoanelor aflate atât în carantină, cât și în autoizolare. Pentru nerespectarea condițiilor autoizolării la domiciliu, o persoană a primit o amendă de 5.000 de lei și a fost plasată în carantină instituționalizată. Totodată, pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, au fost aplicate 1.041 de amenzi, în valoare de 714.300 de lei, iar peste 500 de persoane au fost sancționate pentru nerespectarea restricțiilor de circulație.

Instituția Prefectului județului Brașov face apel la cetățeni să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile ordonanțelor militare.

Radio România Brașov FM