Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ajutor pro bono pentru obținerea certificatului pentru situații de urgență

Publicat: luni, 30 Martie 2020 , ora 12.41
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

O societate comercială din Brașov, specializată în servicii de contabilitate și consultanță (Green Books), vine în întâmpinarea firmelor care au nevoie de certificatul pentru situații de urgență (CSU), oferind servicii gratuite pentru pregătirea, verificarea și urcarea pe portal a documentelor necesare, precum și urmărirea procedurii până la obținerea certificatului.


"Ne-am hotărât să facem, în primă fază, lucrarea asta gratis, pentru toți clienții noștri care au nevoie de așa ceva. Facem tot pachetul de documente, le pregătim tot, ei doar semnează și noi obținem certificatul. Pentru că metodologia asta nu este foarte clară, este posibil să fie nevoie de semnatura electronică și nu toate firmele au așa ceva. Noi, practic, o să putem face asta pentru ei, pentru că sunt foarte multe firme mici care nu dețin o semnătură electronică", a precizat Mădălina Duicu, expert contabil.


Așadar, dacă au nevoie de ajutor specializat pentru obținerea acestui document, administratorii firmelor aflate în dificultate economică pot apela la experții Green Books care fac pro bono acest serviciu:


"Ne pot găsi, cel mai ușor, pe e-mail contact@greenbooks.ro sau pe rețelele de socializare, sau pur și simplu prin site-ul nostru, prin formularul de contact, greenbooks.ro", a adăugat Mădălina Duicu.


De acest cetificat pentru situații de urgență au nevoie firmele care și-au redus sau și-au suspendat activitatea ca urmare a unei decizii de stat, prin ordonanță de urgență, sau ca urmare a crizei create de pandemia de coronavirus, iar angajatorii nu-și mai permit să-și mențină plățile către furnizori și salariați.

Camelia Vlad