Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Asistente de pe Ambulanța Codlea, infectate cu COVID-19. Apelul primarului Mihai Cîmpean

Publicat: miercuri, 1 Aprilie 2020 , ora 9.40

Două asistente de la Serviciul de Ambulanță Codlea au primit aseară confirmarea că sunt infectate cu virusul COVID 19. DSP a demarat ancheta epidemiologică pentru a stabili câte urgențe medicale au efectuat în ultimele zile cele două asistențe de pe ambulanță și cu cine au intrat în contact.

Până la aflarea rezultatului, primarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpean, face un apel către toți cei care au intrat în contact direct cu personalul Serviciului de Ambulanță Codlea să se autoizoleze imediat.

"Avem o situație de urgență și pe această cale fac un apel cu toată responsabilitatea către persoanele care au intrat în contact direct în ultimele zile cu personalul Serviciului de Ambulanță Codlea, să se autoizoleze de îndată și să ne anunțe, pentru a primi ajutor. În mod normal nu aș face apel la sprijinul dumneavoastră, însă până când va fi efectuată ancheta epidemiologică, aflată în derulare, există riscul ca foarte multe persoane din jurul dumneavoastră, dintre cei dragi, părinți, copii, să se infecteze", a declarat primarul Mihai Cîmpean. (atașat fișier audio)

Camelia Vlad