Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Începe deratizarea pe domeniul public

Publicat: vineri, 3 Aprilie 2020 , ora 15.20
Sursa foto AGERPRES
Sursa foto AGERPRES

Atenție, brașoveni! De astăzi începe deratizarea pe domeniul public și privat al municipiului Brașov. Aceasta se face cu substanțe speciale, avizate de Ministerul Sănătății.

Pentru ca activitățile de deratizare să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public și privat, cât și la toti utilizatorii de pe raza Municipiului Brasov. Tocmai de aceea, reprezentanții municipalității fac apel către șefii de scară, agenți economici sau instituții să își facă și ei activitățile de deratizare pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

Dacă vremea va fi nefavorabilă, acțiunile vor fi reprogramate. De asemenea, dacă vor exista ingerări accidentale de raticide de către animalele de companie, medicii veterinari pot da ca antidot vitamina K.

Adina Chirvasă