Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încă 8 persoane au fost externate de la Spitalul de Boli Infecțioase

Publicat: vineri, 3 Aprilie 2020 , ora 18.41

8 persoane au fost declarate, astăzi, vindecate de COVID-19 și externate de la Spitalul de Boli Infecțioase, au anunțat reprezentanții Prefecturii Brașov.

Este vorba despre 4 femei și 4 bărbați. Aceștia se adaugă celor 8 deja externați, zilele trecute, astfel că Brașovul are, potrivit autorităților, 16 vindecați.

Reamintim că, în Brașov, sunt 124 de cazuri de infectare cu COVID-19, 7 noi cazuri fiind confirmate în ultimele 24 de ore. Pe de altă parte, peste 200 de persoane sunt în carantină, iar alte peste 3700 de persoane sunt în autoizolare.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Brașov, în județ, polițiștii și jandarmii au făcut pese 2600 de verificări ale respectării condițiilor autoizolării la domiciliu, care s-au soldat cu 2 sancțiuni, persoanele respective fiind plasate în carantină instituționalizată și urmând să suporte costurile aferente perioadei de carantină.

Pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, cu preponderență ale celor privind restricțiile de circulație, polițiștii și jandarmii au aplicat peste 400 de sancțiuni, în valoare de peste 186.000 lei.

Adina Chirvasă