Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

22 de proiecte pentru Brașov intră în etapa a doua de vot pe bugetare participativă

Publicat: luni, 6 Aprilie 2020 , ora 14.25
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Gard viu pentru viață, amenajarea parcului Someș, pictură murală pe centrale termice sau statuie sau grup statuar pentru Liviu Cornel Babeș. Sunt doar câteva dintre cele 22 de proiecte care intră în etapa a doua de vot în cadrul programului de bugetare participativă.

Votul se dă exclusive online, de astăzi și până în 17 aprilie.

Votul se dă pe platforma bugetareparticipativa.brasovcity.ro sau din portalul Primăriei – brașovcity.ro, la meniul Servicii Cetățeni, submeniul Fii Implicat – Bugetare Participativă. 

În cea de a doua etapă de vot, fiecare brașovean poate vota un singur proiect, indiferent de domeniul pentru care a fost depus. Anunțarea proiectelor câștigătoare se va face în 27 aprilie. 

În acest an, programul de bugetare participativă are un buget de 2 milioane de lei, iar un proiect poate beneficia de o finanțare de maxim 100.000 de euro.
Adina Chirvasă