Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

268 de persoane în carantină, alte peste 4500 în autoizolare, la Brașov

Publicat: luni, 6 Aprilie 2020 , ora 15.48
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

268 de persoane sunt în carantină, la Brașov, iar alte peste 4500 în autoizolare, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică. Raportarea oficială, de la ora 13.00, a arătat că, în Brașov, sunt 138 de confirmați cu COVID-19, cu 7 mai mulți față de ziua anterioară.

Pe de altă parte, polițiștii și jandarmii au făcut aproape 3000 de verificări ale respectării condițiilor autoizolării la domiciliu. De asemenea, polițiștii au dat peste 390 de sancțiuni, în valoare de peste 600.000 de lei, pentru cei care nu au respectat prevederile ordonanțelor militare, cu preponderență ale celor privind restricțiile de circulație.

Instituția Prefectului județului Brașov face în continuare apel la cetățeni să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile ordonanțelor militare. Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei.

Adina Chirvasă