Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Codlea ar putea avea un cabinet stomatologic de urgență, de săptămâna viitoare

Publicat: miercuri, 8 Aprilie 2020 , ora 16.10

În Codlea, de săptămâna viitoare ar putea fi deschis cel puțin un cabinet stomatologic de urgență. Anunțul a fost făcut de președintele Colegiului Medicilor Stomatologi din Brașov, dr. Mihaela Albu, care a precizat că deja a vizitat 2 cabinete în oraș. Este vorba despre de cabinetele Dr. Botea Hortenzia si Dr. Ciociu Adrian & Dr. Ciociu Codruța.

Unul dintre ele corespunde pentru a fi deschis, a afirmat președinta Colegiului Stomatologilor, precizând că au fost depuse și actele la Direcția de Sănătate Publică, pentru aprobare. Dacă vor fi date aprobările, vor putea fi făcute intervențiile de urgență.

Aceasta a mai amintit că Primăria de la Codlea va fi cea care va suporta toate cheltuielile legate de echipamente și consumabile, în timpul stării de urgență.

Reamintim că în Brașov funcționează deja un cabinet stomatologic de urgență, pe cheltuiala Colegiului, motiv pentru care președinta Colegiului face un apel către autiorități să sprijine activitatea cu echipamente și consumabilele necesare.

Un alt cabinet de stomatologie de urgență este deschis la Făgăraș, aici Primăria suportând toate costurile.
Adina Chirvasă