Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Al doilea brașovean decedat cu covid 19

Publicat: joi, 9 Aprilie 2020 , ora 20.58

Un bărbat în vârstă de 60 de ani este al doilea caz de deces din județul Brașov, potrivit anunțului trimis în această seară de Grupul de comunicare strategică. Pacientul a fost internat la spitalul de Boli Infecțioase în data de 26 martie, în același salon cu un pacient care revenise din Franța, menționează sursa citată.

Nu este specificată data externării, doar că a fost confirmat pozitiv cu covid 19 în data de 3 aprilie, în laboratorul Spitalul de Boli Infecțioase Brașov.

Pacientul a fost reinternat pe data de 7 aprilie, mai arată raportul celor de la Sănătate Publică Brașov, în Spitalul Județean de Urgență Sf. Gheorghe - Secția ATI, fiind diagnosticat cu pancreatită acută cu tendință de abcedare, pneumonie interstițială cu COVID-19 și insuficiență respiratorie acută.

Decesul pacientului din Brașov a fost declarat a doua zi, 8 aprilie, în "condiții medicale pre-existente: tumora de cap de pancreas, diabet zaharat insulino-dependent, hipertensiune arterial și ulcer gastric operat", conform raportului medical.

Despre primul brașovean decedat cu covid citiți aici: Primul deces cu virusul Covid 19 la Brașov si aici: Familia primului pacient decedat în Brașov, după infectarea cu COVID-19, acuză spitalul de neglijență

La această oră, la nivel național, sunt 248 de persoane declarate decedate dintre cele peste 5.200 infectate cu coronavirus.

Camelia Vlad