Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Măști de protecție pentru vârstnici

Publicat: vineri, 10 Aprilie 2020 , ora 18.24
Sursa foto DGASPC
Sursa foto DGASPC

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov a început, de astăzi, distribuirea către toate centrele publice de îngrijire a persoanelor vârstnice și a celor pentru bolnavi cronici din județ, a peste 33.000 de măști chirurgicale.

Materialele de protecție au fost donate de o companie, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care a trimis o parte din donații la Brașov.

"Este vital ca fiecare angajat să protejeze și să se protejeze în același timp. 33.600 de măști au ajuns, ieri, la Brașov, prin Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. În cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, materialele de protecție sunt folosite încă de la începutul declarării stării de urgență, însă, această donație asigură necesarul de care este atâta nevoie", a spus Lidia Mailat, purtătorul de cuvânt al DGASPC Brașov.

Nouă din cele zece centre unde se distribuie materiale de protecție aparțin Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov.

Adina Milea