Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Accident pe strada Hărmanului. O persoană inconștientă

Publicat: miercuri, 15 Aprilie 2020 , ora 16.50
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

UPDATE: Șoferul autoturismului a decedat, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Potrivit sursei citate, în jurul orei 17.00, un bărbat, în vârstă de 68 ani, care conducea un autovehicul pe strada Hărmanului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe trotuarul de pe partea dreaptă a sensului său de mers și a acroșat un stâlp. Ulterior, autoturismul s-a oprit într-un șanț de pe partea dreaptă a sensului său de mers. 

Șoferul autoturismului a decedat, iar o altă persoană, pasager în autovehicul,a fost consultată la fața locului, refuzând să fie transportată la spital.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier.

................................... 

O persoană se află în stare de inconștiență în urma unui accident care a avut loc pe strada Hărmanului, din municipiul Brașov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Brașov, maiorul Ciprian Sfreja, un autoturism a intrat într-un stâlp.

La fața locului se deplasează o autospecială cu apă și spumă și două echipaje SMURD.



Radio România Brașov FM