Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Viziunea părinților despre continuarea anului școlar

Publicat: miercuri, 15 Aprilie 2020 , ora 18.05
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Școala ar trebui reîncepută atunci când autoritățile spun că este în regulă, după stingerea pandemiei, iar când va fi deschisă, e necesară dezinfecția periodică.


Examenele naționale în luna iulie, pentru elevii din clasele terminale este cea mai bună soluție acum, iar pentru ceilalți elevi, mediile ar trebui să se încheie cu notele existente, iar conținuturile pierdute să fie recuperate la începutul anului școlar următor.


Cam așa văd situația anului școlar în curs majoritatea părinților care au completat deja chestionarul pus la dispoziție de Inspectoratul Școlar Județean Brașov, pe pagina proprie – isjbrasov.ro.


Chestionarul a fost completat deja de peste 12.000 de părinți și mai poate fi completat, încă. Pe lângă chestionarul pentru părinți, mai sunt și alte două chestionare, pentru elevi, respectiv profesori, în care și aceștia se pot exprima cu privire la derularea activităților școlare în anul în curs.

Adina Chirvasă