Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O parte din Căminul pentru seniori din Noua devine centru de izolare preventivă pentru persoanele fără adăpost

Publicat: joi, 16 Aprilie 2020 , ora 14.49
Sursa foto Primăria Brașov - Andrei Paul
Sursa foto Primăria Brașov - Andrei Paul

Un centru de izolare preventivă, în imobilul de pe strada Gladiolelor, pentru persoanele fără adăpost care nu respectă regulile.

Este o nouă hotărâre luată de Comitetul Local pentru Situații de Urgență, după ce s-a constat că, în Centrul de pe strada Zizinului, deși persoanele fără adăpost nu au dreptul să părăsească centrul, unele dintre acestea încalcă decizia și ies din centru. În momentul în care se reîntorc sau sunt aduși înapoi, există riscul să îi îmbolnăvească pe ceilalți.


Astfel, acestea vor avea un spațiu separat, la parter, în Corpul C, în căminul pentru seniori din Noua. Intrarea lor este separată și sunt izolați.


Totodată, Municipalitatea va pune la dispoziția Serviciului de Ambulanță Județean Brașov trei spații în Astra, Bartolomeu și Tractorul, pentru a dispersa o parte din forțele acestuia și a reduce riscul răspândirii coronavirusului în rândul personalului.

Adina Chirvasă