Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Aproape 7 milioane de lei, din bugetul județean, pentru unitatea modulară de ATI

Publicat: joi, 23 Aprilie 2020 , ora 14.44
Sursa foto Fundația HERA / Facebook
Sursa foto Fundația HERA / Facebook

În ședința Consiliului Județean Brașov de astăzi a fost votată o rectificare bugetară, în primul rând pentru aprobarea sumelor necesare pentru cazarea medicilor în alte spații decât cele de domiciliu pe perioada pandemiei, de peste 4 milioane de lei, cât și pentru achiziționarea unității modulare cu 28 de paturi pentru terapie intensivă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, ale cărei costuri se apropie de 7 milioane de lei.

„Am prevăzut și am aprobat atât indicatorii tehnico economici cât și sumele necesare Spitalului de Boli Infecțioase, pentru a da în funcțiune un alt corp de clădire. De asemenea, am prevăzut în cadrul acestei rectificări bugetare inclusiv posibilitatea ca Spitalul de Copii să poată să achiziționeze un aparat de testare Real Time PCR”, a spus Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean.


Suma rectificativă destinată pentru buna desfășurare a unităților medicale din Brașov aflate în lupta de combatere a virusului SARS CoV2, aprobată de consilierii județeni, este de aproape 10 milioane de lei.




Camelia Vlad