Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Captură de droguri, după o urmărire ca-n filme, pe străzile Brașovului

Publicat: joi, 30 Aprilie 2020 , ora 16.19
Sursa foto arhivă / Poliția Română
Sursa foto arhivă / Poliția Română

Un brașovean bănuit de trafic de droguri a fost reținut de polițiști, după o urmărire ca în filme pe străzile orașului.


Tânărul, în vârstă de 23 de ani, bănuit că ar comecializa droguri de mare risc, a fost depistat, ieri, de polițiști, la volanul unui autoturism. Oamenii legii au încercat să-l oprească, însă șoferul a ignorat semnalele polițiștilor și și-a continuat drumul. Și asta cu atât mai mult cu cât nu avea permis de conducere și se afla și sub influența unor substanțe interzise.


În fapt, un tânăr, de 23 de ani, bănuit că ar deține pentru consum și comercializare droguri de risc și de mare risc, a fost depistat ieri în trafic, în Brașov, în timp ce conducea un autoturism. S-a încercat oprirea acestuia, însă conducătorul auto și-ar fi continuat deplasarea, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea lui și, ulterior, l-au blocat în trafic. Bărbatul a încercat să fugă, abandonând mașina, dar în scurt timp, a fost prins și imobilizat de către polițiști. Din cercetări a reieșit că tânărul nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării acestuia cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.


Tot ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, alături de procurorii DIICOT au efectuat trei percheziții în municipiul Brașov, inclusiv la locuința tânrăului, în urma cărora au descoperit cannabis, ecstasy și amfetamină.


În urma activităților, au fost ridicate droguri, respectiv rezină de cannabis, cannabis, amfetamină sub formă de pulbere, comprimate de ecstasy, 3 grindere, două cântare elctronice, o plantă de cannabis, precum și 1.550 de lei”, a adăugat Nadia Olaru.


Patru persoane au fost conduse la audieri, iar bărbatul de 23 de ani a fost reținut și va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă. 

Monica Neacșu