Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovenii pot petrece ziua de 1 Mai la un grătar virtual

Publicat: joi, 30 Aprilie 2020 , ora 20.11

Grătarul de 1 Mai a devenit o tradiție pentru români, însă anul acesta din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, acesta nu mai poate fi pus în practică.


Pentru ca tradiția să meargă, totuși, mai departe, un restaurant cu specific românesc din Brașov, a găsit soluția de a organiza grătarul de 1 mai, live pe Facebook.


Astfel, spectatorii grătarului virtual vor putea viziona cum se prepară mâncarea live, se vor distra pe muzică de petrecere și vor interacționa cu echipa restaurantului.

Încurajăm toți brașovenii să stea acasă anul acesta de 1 Mai. Astfel, mutăm grătarul si petrecerea de 1 Mai online, live pe Facebook la restaurantul nostru cu muzică și voie bună. Stați acasă, gătim noi pentru voi preparate din produse proaspete de la producători locali. Mici uriași, coaste, ceafă de porc și nu numai. Pe lângă faptul că ne vom distra împreună, veți vedea live cum se prepară mâncarea pe care ulterior o vom livra la voi acasă. Anul acesta fiți <1 Mai izolat ca altul> și petreceți online, alături de noi”, a spus Ioana Mircea, director de marketing și PR al restaurantului.


„Grătarul live pe Facebook“ va avea loc în perioada 1-3 mai, între orele 11:00 și 12:00.

Monica Neacșu