Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Incendiu în Colonia 1 Mai

Publicat: sâmbătă, 2 Mai 2020 , ora 12.24
Sursa foto ISU Brașov
Sursa foto ISU Brașov

Mai multe anexe ale unor locuințe din Colonia 1 Mai au luat foc noaptea trecută. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, maiorul Ciprian Sfreja, în jurul orei 1:15, pompierii au fost anunțați de izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească. S-a intervenit pentru stingerea incendiului care s-a manifestat cu flăcări violente, existând pericolul extinderii la casele din apropiere.

Au ars anexele unei locuințe pe o suprafață de 200 mp și acoperișul casei pe o suprafață de 40 mp. Din cauza căldurii dezvoltate de incendiu, la o altă casă din apropiere s-au spart mai multe geamuri. Totodată, acoperișul unei alte anexe gospodărești a ars pe o suprafață de 60%.


Flăcările au mai distrus si o motocicletă, utilaje agricole, o remorcă si două motoare electrice.


7 autospeciale cu apă și spumă au intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului, 2 dintre acestea de la Secția de pompieri Zărnești, una de la Detașamentul 1 de pompieri Brașov și 4 autospeciale de la serviciile voluntare pentru situatii de urgență din Vulcan, Cristian și Codlea. Lupta pompierilor cu flăcările a durat 3 ore și jumătate.

Sorin Țârcă