Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

183 de persoane în carantină și 319 în autoizolare, la Brașov

Publicat: luni, 4 Mai 2020 , ora 15.46
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

183 de persoane sunt în carantină în județul nostru, iar 319 în autoizolare, potrivit ultimelor date oferite de Direcția de Sănătate Publică Brașov. Reamintim că numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 492 la Brașov, după cum a informat astăzi Grupul de Comunicare Strategică.


Polițiștii și jandarmii brașoveni au desfășurat 339 de verificări ale respectării condițiilor autoizolării la domiciliu, unele la aceleași locații. Totodată, au fost aplicate 224 de sancțiuni în valoare de peste 280.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare. De asemenea, peste 170 de forțe de ordine și siguranță publică au verificat peste 1.350 de persoane și aproximativ 1.000 de autovehicule. În urma acestor verificări, au fost aplicate 58 de sancțiuni contravenționale.


Instituția Prefectului județului Brașov face apel la cetățeni să respecte normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile ordonanțelor militare pentru reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus.

Radio România Brașov FM