Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Lecții ON-LINE cu stil. AtelieR GRATUIT despre cum să ții un curs ON-LINE

Publicat: joi, 7 Mai 2020 , ora 15.54
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă
Interviu cu Irina Popescu

În perioada pandemică, școala s-a mutat cu totul online, cel puțin pentru o perioadă. Astfel că noile metode de predare sunt o provocare pentru cadrele didactice. Ele trebuie să se străduiască pentru a capta atenția elevilor astfel încât aceștia să fie activi la lecție, iar la finalul orelor de curs online să aibă fixate noi cunoștințe.


În sprijinul celor care nu sunt familiarizați cu metodele de predare în mediul online vine echipa „Atelier de cuvinte” pentru dezvoltare personală, care astăzi susține primul AtelieR tematic gratuit, dedicat cadrelor didactice dar nu numai lor:


În cadrul acestui atelier Lecții ON-LINE cu stil ei vor învăța despre cum să se poziționeze, cum să se prezinte, care să fie lumina, care să fie cadrul, care să fie atitudinea sau vocea. Sunt niște detalii tehnice și în același timp de atitudine care fac copiii să fie mai atenți, mai implicați, pentru că acum profesorii concurează, practic, cu blogerii”, a spus Irina Popescu, fondatorul atelierului.


Cursul începe la ora 18.00 și va fi susținut timp de 45 de minute de actrița și povestitoarea Georgiana Popan. Detalii despre acest atelier online găsiți aici: https://atelierdecuvinte.ro/noutati/2020/lectii-on-line_2729.html


Camelia Vlad