Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Începe dezinfecția domeniului public în municipiu. Continuă și deparazitarea

Publicat: vineri, 8 Mai 2020 , ora 11.50
Sursa foto Primăria Brașov - Andrei Paul
Sursa foto Primăria Brașov - Andrei Paul

Atenție, brașoveni! Din 9 mai începe prima campanie de dezinsecție a domeniului public din municipiul Brașov din acest an.


Tot din această zi începe și cea de-a doua campanie de deparazitare, cu tratamente împotriva căpușelor și tratamente fitosanitare la arborii din aliniamentele stradale, parcuri. Totodată, se va acționa și pentru combaterea omizii păroase ce atacă gardul viu.


Campaniile se vor derula până în 16 mai.


Substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății, respectiv de Ministerul Agriculturii, spun reprezentanții Primăriei Municipiului Brașov. Aceștia mai fac un apel către apicultorii brașoveni ca, în perioada execuției tratamentelor fitosanitare, tratamentelor pentru combaterea căpușelor și a serviciilor de dezinsecție pe domeniul public și privat să ia toate măsurile necesare în vederea protejării familiilor de albine din municipiu.


Dacă vremea este nefavorabilă, activitățile vor fi reprogramate

Adina Chirvasă