Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Plan la cheie” pentru relansarea economiei, de la PSD

Publicat: luni, 11 Mai 2020 , ora 12.56
Sursa foto romania-actualitati.ro
Sursa foto romania-actualitati.ro

Partidul Social Democrat susține că are un „plan la cheie” pentru relansarea economiei, pe care guvernul liberal trebuie doar să-l aplice.


Liderul județean al PSD, Marius Dunca, spune că este vorba de un plan de relansare economică cu 28 de măsuri vitale pentru relansarea economiei, în condițiile în care Klaus Iohannis și Ludovic Orban au început deja să vorbească despre măsuri de austeritate și nu au venit până acum cu soluții concrete în acest sens.



Setul de măsuri economice al PSD este realizat după consultarea specialiștilor și a reprezentanților patronatelor și sindicatelor din sectoarele puternic afectate de actuala pandemie, potrivit lui Dunca.



Președintele PSD Brașov a menționat faptul că planul de relansare economică are 4 obiective principale: menținerea puterii de cumpărare a populației; repornirea economiei; protejarea locurilor de muncă și acordarea de stimuli economici pentru mediul de afaceri.



Președintele PSD Brașov subliniază faptul că în acest moment România nu mai are nevoie de răfuieli politice, ci de măsuri concrete care să îi protejeze pe cetățeni. Dunca a mai precizat că patronii din horeca sunt la un pas de închiderea afacerilor, motiv pentru care PSD a și venit cu acest plan și se oferă chiar să pună la dispoziție specialiștii de care dispune partidul. 

Sorin Țârcă