Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Reguli noi pentru urcarea și coborârea din mijloacele RATBV

Publicat: joi, 14 Mai 2020 , ora 16.04
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Atenție, brașoveni! Dacă mergeți cu autobuzele RAT, trebuie să știți că, de vineri, urcarea se face pe ușa a doua, coborârea pe ușile 3 și 4. Prima ușă, cea de la șofer, rămâne închisă, a anunțat conducerea RAT Brașov.


În perioada imediat următoare, pe ușile tuturor autobuzelor și troleibuzelor vor fi amplasate marcaje ușor vizibile, de culoare verde sau roșie, care să indice traseul de urcare și coborâre.


Măsura a fost luată în contextul în care, de vineri, România nu mai este în stare de urgență, dar este nevoie în continuare de reguli speciale pentru siguranța tuturor.


De asemenea, conducerea RAT face apel către călători ca, pentru siguranța lor și a celor din apropierea lor, să respecte normele de distanțare socială și să mențină o distanță de 1,5 metri față de toate persoanele din jur pe timpul călătoriei.

Adina Chirvasă