Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Jazz&Blues Weekend, doar la Radio România Brașov FM

Publicat: sâmbătă, 16 Mai 2020 , ora 11.35

Serile de weekend sună, acum, altfel la Radio România Brașov FM. 

Începând de la acest sfârșit de săptămână, ritmurile care au schimbat muzica secolului XX schimbă serile brașovenilor. „Jazz-ul este singura muzică în care aceeași notă poate fi cântată seară de seară, dar diferit de fiecare dată”, spunea Ornette Coleman. Vocea inconfundabilă a redactorului Radio România Brașov FM, Răzvan Țirea, vă provoacă să descoperiți notele cântate diferit în fiecare seară, istoria lor și poveștile celor care le interpretează.

Prima ediție este dedicată muzicianului american Alton Glenn Miller, născut în 1904 și care, deși a trăit doar 40 ani, a lăsat în urma sa o bogată discografie din care amintim: „In the Mood”, „Moonlight Serenade”, „At Last” sau „American Patrol”.

Așadar, Radio România Brașov FM și Răzvan Tirea vă invită să simțiți atmosfera americană de la început de secol XX, doar la "Jazz and Blues Weekend", sâmbătă și duminică, de la ora 21.00 la ora 23.00, pe 93,3, "Frecvența mereu la înălțime", dar și online din orice colț al lumii pe www.radiobrasovfm.ro.

Bianca Bucă