Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Avarie la sistemul de alimentare cu apă potabilă în zona 13 Decembrie

Publicat: marți, 19 Mai 2020 , ora 12.33
Sursa foto radioresita.ro
Sursa foto radioresita.ro

O avarie majoră la sistemul de alimentare cu apă potabilă din zona 13 Decembrie a făcut în această dimineața ca locuitorii cartierului brașovean Tractorul și din zonele adiacente să nu poată folosi apa de la chiuvetă.


Potrivit imaginilor trimise de unul dintre locatarii din zonă, apa era extrem de tulbure și nu putea fi utilizată nici măcar la spălat.


Alina Bălătescu, purtătorul de cuvânt al Companiei Apa Brașov, a transmis că se efectuează spălări de conducte în cartierul Tractorul, precum și pe străzile 13 Decembrie și Emil Racoviță.


De asemenea, s-au realizat intervenții la o vană în rețea, fiind necesară închiderea unei artere principale. În urma intervenției s-a produs tulburarea apei, iar acum echipele sunt în teren pentru efectuarea acestor spălări.



Potrivit reprezentantei furnizorului de apă din oraș, nu mai sunt probleme de presiune și urmează ca în cel mai scurt timp, să se rezolve și cele legate de apa tulbure. Alina Bălătescu a mai transmis că nu a fost vorba de o lucrare programată. 

Sorin Țârcă