Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Numărul cazurilor noi confirmate cu coronavirus este în descreștere

Publicat: marți, 19 Mai 2020 , ora 13.23

155 de noi cazuri cu Covid-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, după cum a anunțat Grupul de Comunicare Strategică. Astfel, de la începutul epidemiei, în țara noastră au fost confirmate 17.191 de cazuri de infectări cu noul virus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.166 au fost declarate vindecate, însă alte 1.126 au decedat. În acest moment, în secțiile de terapie intensivă din țară se află, în stare gravă, 195 de pacienți, potrivit oficialilor din Sănătate.

La Brașov au fost îregistrate doar trei cazuri în același interval de timp, totalul brașovenilor infectați cu virusul SARS CoV2 ajungând la 630, ceea ce plasează județul pe locul 7 în clasamentul național. Pe primele locuri, cu cei mai mulți pacienți infectați, se află județul Suceava și Municipiul București.
Camelia Vlad