Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

8 noi terenuri de sport, înființate în cartiere

Publicat: miercuri, 20 Mai 2020 , ora 13.41
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

8 noi terenuri de sport în cartiere vor fi amenajate în oraș, promit reprezentanții municipalității. Mai mult, 13 terenuri deja existente vor fi modernizate.


Dintre noile terenuri, 5 vor fi pentru fotbal, 2 pentru minifotbal și unul va fi multifuncțional, pentru baschet, volei sau alte sporturi.


Terenurile de fotbal vor fi pe strada Dobrogeanu Gherea, Pod Fartec, strada Hărmanului, Ioan Popasu și în Dârste. Cele de minifotbal vor fi pe strada Sânzâienelor și Ioan Popasu, iar terenul multifuncțional, pe strada Gării.


Lucrările urmează să înceapă în prima săptămână din luna iunie și constau în montarea unor suprafețe de joc din gazon artificial. Pentru terenurile existente, gazonul artificial va acoperi suprafețele de beton sau asfalt pe care se juca până acum. Toate acestea, printr-un contract semnat de municipalitate, care are o valoare de peste 900 de mii de lei.


În 2019, municipalitatea a înființat sau modernizat 7 terenuri.

Adina Chirvasă