Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Doctorul Nicolae Olteanu, unul dintre cei mai respectați medici brașoveni, a ieșit la pensie

Publicat: joi, 21 Mai 2020 , ora 19.43

Unul din cei mai cunoscuți, respectați și iubiți medici din Brașov a ieșit la pensie. „Tata”, cum este cunoscut printre angajații Serviciului de Ambulanță doctorul Nicolae Olteanu, a avut o carieră de 35 de ani, caracterizată prin profesionalism și dorință de a-și ajuta semenii.


Joi dimineața, medicul s-a întors pentru ultima oara cu ambulanța la sediul serviciului unde a avut parte de o surpriză pregătită de colegii care l-au întâmpinat pe melodia trupei Iris, „De vei pleca”.


„Atunci când am renunțat să mai fiu șef m-am bucurat că ați fost toți alături de mine, spre marea mea și mirare și bucurie, când m-ați ajutat să trec peste momentul în care simțeam că cedez și că nu mai pot sa merg mai departe. Dar am mers, datorită vouă. Eu am încercat să fac tot ce am putut dar instituția asta nu a mers datorită mie, ci datorită vouă”, le-a transmis medicul Nicolae Olteanu colegilor săi.



Timp de patru ani, Nicolae Olteanu a fost director al Ambulanței. De asemenea, medicul Olteanu este cel care a făcut primele salvări cu elicopterul, în România.

Sorin Țârcă