Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Până miercuri, municipalitatea așteaptă solicitările de redeschidere a teraselor

Publicat: luni, 25 Mai 2020 , ora 13.59
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Până miercuri, cei care vor să-și redeschidă terasele de pe domeniul public sunt așteptați să-și facă solicitarea la Primărie. Online sau în scris, la Centrul de Informare pentru Cetățeni, dacă altfel nu se poate. Asta pentru ca municipalitatea să poată elibera abonamentele de ocupare a domeniului public.


Până în data de 27 așteptăm toate solicitările celor care sunt interesați sau cei care sunt cu cerere sau solicitări depuse astăzi să fie completate ca să avem timpul necesar să punem la punct detaliile care sunt prevăzute în aceste reglementări care astăzi sunt în vigoare”, a spus George Scripcaru, primarul municipiului Brașov.


Și redeschiderea teraselor va fi făcută cu anumite reguli, ce trebuie respectate. Astfel, mesele ar trebui depărtate la 2 metri una de alta, va trebui să existe un culoar de 1,5 metri între mese, angajații trebuie să poarte mască, obligatoriu, deși clienții nu vor fi obligați să facă asta. Când este eliberată, masa trebuie dezinfectată imediat.


În anul 2019, în municipiul Brașov au funcționat 98 de terase, cea mai mare parte, 88, au fost amplasate în zona centrului istoric și în zona Pieței Unirii. Până în prezent, de la începutul anului, au fost depuse 42 de cereri pentru amplasarea de terase.

Adina Chirvasă