Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O singură ofertă înscrisă pentru autospeciala necesară transportului pacienților înalt contagioși

Publicat: marți, 26 Mai 2020 , ora 11.40
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

O singură ofertă a fost depusă pentru autospeciala necesară transportului pacienților înalt contagioși, pe care Primăria Brașov vrea să o cumpere pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Termenul limită de depunere a ofertelor a fost luni, 25 mai.


Conform caietului de sarcini, această autospecială este una multirol, care să poată transporta până la șase pacienți, dintre care patru pe tărgi și doi pe scaune. Valoarea estimată a achiziției este de aproape 800.000 de lei, iar termenul de livrare este de 25 de zile.


Suma necesară pentru achiziție a fost aprobată, de consilierii locali, în ședința de plen din luna aprilie, la propunerea primarului municipiului, care a argumentat că ISU Brașov nu dispune de o astfel de autospecială, iar pentru transportul pacienților, în special cei contagioși, se apela la sprijinul ISU Covasna.


Echipamentul va fi proprietatea municipiului Brașov și va fi dat în folosință Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

Adina Chirvasă