Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Elevii brașoveni din clasele a XII-a au absolvit liceul online

Publicat: joi, 28 Mai 2020 , ora 14.39
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Elevii brașoveni din clasele a XII-a au absolvit ultimul an de liceu în fața computerului. Inspectoratul Școlar Județean a invitat câte un elev și directorul de la un liceu tehnologic, unul real, unul vocațional, unul cu predare în limba maghiară și unul cu predare în limba germană la Colegiul Național Andrei Șaguna. Aici, fiecare dintre aceștia a transmis câte un mesaj absolvenților care au putut urmări online unul din cele mai importante momente de care ar fi trebuit să se bucure. 


„O festivitate inedită, atipică, în condițiile zilelor noastre, într-o stare de alertă. Ne-am gândit la nivelul Inspectoratului Școlar dar și al unităților de învățământ să transmitem măcar un mesaj absolvenților care, desigur, merită mai mult, merită o festivitate de amploare dar datele fiind acestea, am considerat că e mai bine să avem reprezentanți ai liceelor din Brașov”, a spus inspectorul general școlar Ovidiu Tripșa.


Chiar dacă nu au putut avea parte de o adevărată ceremonie de absolvire, elevii de clasa a XII-a și-au promis că, de îndată ce va fi posibil, vor sărbători evenimentul așa cum se cuvine, chiar dacă vor organiza festivăți în curțile școlilor și nu în sălile festive. 

Sorin Țârcă