Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Centrul de permanență Râșnov, dotat cu mai multe instrumente și aparate

Publicat: luni, 1 Iunie 2020 , ora 12.08
Sursa foto romania-actualitati.ro
Sursa foto romania-actualitati.ro

Centrul de Permanență din orașul Râșnov a fost dotat, recent, cu mai multe instrumente și aparate, de către Primărie.


“Au fost cumpărate două lămpi UV pentru dezinfectarea spațiului, un termometru non contact pentru măsurarea temperaturii, un defibrilator semiautomat, o masă de instrumentar, o masă de consultație pentru copii și sugari și o canapea de consultații. Acestea vin în ajutorul medicilor pentru o mai bună desfășurare a activității medicale” a precizat Răzvan Iancu, purtătorul de cuvânt al Primăriei orașului Râșnov.


Reamintim că acest centru de permanență este deschis, de luni până vineri, între orele 15.00 și 8.00 dimineața, iar sâmbătă și duminică, precum și în sărbătorile legale, este deschis non-stop.


În județul Brașov mai sunt, pe lângă centrul de la Râșnov, 10 alte centre de permanență. Trei dintre ele sunt în municipiul Brașov și câte unul în Predeal, Victoria, Feldioara. Alte patru centre deservesc mai multe localități din județ.



La centrul de permanență, cetățeanul are acces la serviciile medicale în afara orelor de program de la cabinet, ale medicului de familie. Astfel, pacientul nu mai trebuie să meargă la urgențele din spitale, pentru o problemă care nu este urgentă.

Adina Chirvasă