Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

17 în carantină și peste 1.500 în izolare, la Brașov

Publicat: marți, 2 Iunie 2020 , ora 15.47
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

17 în carantină și peste 1.500 în izolare. Este numărul celor monitorizați la nivelul județului Brașov de autoritățile sanitare cu ajutorul organelor de ordine publică, potrivit DSP.


Astfel, în ultimele 24 de ore, efective formate din aproximativ 320 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au executat peste 1.800 de misiuni specifice. Cu această ocazie, jandarmii de la Gruparea Mobilă au aplicat și amenzi contravenționale, 6 la număr, în valoare de 1.800 de lei, precum și 2 avertismente pentru nerespectarea prevederilor Legii care sancționează faptele de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.


O altă amendă, în valoare de 500 de lei, a fost aplicată unui cetățean pentru nepurtarea măștii într-un spațiu comercial, așa cum prevede regulamentul pentru protecție individuală.

Camelia Vlad